Kurser i Facebook Fanpage og Kickstarter kampagner

The Marketing Guy elsker at hjælpe folk med at nå deres mål og især inden for sociale medier. Derfor vil vi forsat fremadrettet afholde kurser, workshops og foredrag for dig der ønsker at modtage inspiration, samt tips og tricks til effektivt at kunne styrke din virksomheds online tilstedeværelse. Under disse events sætter vi også gerne lidt tid af til at kunne besvare eventuelle spørgsmål omkring sociale medier eller om den specifikke event, så vi er sikre på alle kommer godt derfra. I denne sammenhæng kan du derfor lige nu deltage i en af vores nye kurser, som ses herunder.

Kickstarter kursus

Næste gang:
Ikke planlagt endnu.

 

Vi afholder vores næste kursus i rækken om emnet Kickstarters og i denne forbindelse bliver det om vores mange erfaringer med disse kampagner, deriblandt hvordan vi var med til at skabe to af Nordens største og hurtigeste Kickstarters.
Under kurset vil vi introducere dig til nogle af vores mest effektive strategier, tools og hacks, som hjalp os til at skabe stor værdi for vores Kickstarter-kunder.
Derudover får du også fingre i en fysisk kopi af vores splinter nye e-bog om hvordan man laver en succesfuld Kickerstarter-kampagne, og som også giver et dybdegående indblik i de definitivt største do’s and don’ts for Kickstarters.Facebook Fanpage Kursus

Næste gang:

Ikke fastlagt endnu. på Frederiksberggade 15, 3. sal, København K.

 

Under dette kursus vil vi lægge stor vægt på hvordan du bør gebærde dig på de sociale medier og selv skaber stor succes med dette. Vi tager bl.a. udgangspunkt i vores e-bog ” Den uundgåelige guide til den perfekte fanpage”, hvor vi giver nogle af vores bedste råd for at opnå den perfekte fanpage. Derudover fortæller vi også om nogle af vores hemmeligheder og største erfaring for at kunne dig med at opnå dit fulde potentiale på sociale medier.
Du vil i samme omgang også modtage et fysisk eksemplar af vores e-bog, som bl.a. fortæller nærmere omkring hvordan man opnår den perfekte fanpage igennem dialog, engagement og kundeforståelse.